<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Quaestus beschikt over een database met zeer uitgebreide informatie van 90.000 personen en zet deze graag in voor bedrijven of organisaties die op zoek zijn naar kandidaten met specifieke skills, die het huidige team kunnen aanvullen, zowel vast als interim. Met behulp van onze internationale partners en geavanceerde (AI) tools kunnen wij daarnaast wereldwijd vrijwel elke vraag op maat invullen.

Goed om te weten voor onze opdrachtgevers: Quaestus draagt graag haar steentje bij tijdens deze crisis en maakt bij een bemiddelingsverzoek onderscheid tussen kandidaten die commercieel door bedrijven moeten worden aangetrokken óf kandidaten die van vitaal belang zijn in een door de overheid aangemerkte vitale sector. Voor de laatste categorie zullen wij uiteraard geen bemiddelingskosten in rekening brengen.

Of het nu gaat om een vraag naar specifieke kennis en ervaring of advies, onze mensen zijn er voor u. Voor meer informatie, neem contact op via +31736154700. Voor de interimmers die zich juist nu bij ons willen aanmelden, is dit mogelijk via info@quaestus.eu

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.