<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

CHRO Reflection Circle

Afgelopen week hebben er verschillende inspirerende en interactieve kennismakingssessies plaatsgevonden waarin Hans van Essen, Managing Partner bij Quaestus en Heleen Prakke, Executive Coach, in dialoog gingen met C-level HR professionals. De actuele HR-casuïstiek en de (keuze)dilemma’s en uitdagingen voor de toekomst, als ook onderwerpen als ontwikkeling, motivatie en organisatiecultuur werden besproken. De rol van de HR-Executive stond hierbij centraal. 

Zeker in deze tijd hebben Top HR professionals behoefte aan het delen van kennis, sparren met vakgenoten en het reflecteren op dergelijke topics. Uit onderzoek van LinkedIn blijkt dat 87% van de C-level leiders  deze periode de meest uitdagende periode van hun carrière vindt en maar liefst 70% moeilijke beslissingen heeft moeten nemen voor hun organisatie en personeel. Daarnaast gaf 69% aan getwijfeld te hebben aan zijn of haar vermogen om leiding te geven in deze crisis en 74% gaf aan niet over de kennis te beschikken. Ook in deze tijd is weer gebleken dat "nobody is perfect but a team can be" op gaat.  Samen kennis en ervaringen delen en vanuit daar reflecteren dat zorgt voor (persoonlijke) groei. 

Quaestus biedt graag een vervolg op deze kennismaking in de CHRO Reflection Circle waarin wij dieper ingaan op persoonlijk leiderschap, innovatie van HR, leidinggeven in crisistijd en de ambidextrie in de rol van de HR-Executive.

De Quaestus CHRO Reflection Circle start in het voorjaar van 2021, het programma zal uiteraard aangepast worden aan de eventueel dan geldende corona maatregelen.

Heb je interesse om jezelf aan te melden voor de CHRO Relfection Circle of wil je meer informatie?
Klik dan hier. 

 

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.