<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
1 min leestijd

Quaestus maakt keuze voor kwaliteit leiderschap

Wat maakt nu echt het verschil in leiderschap? Dat is natuurlijk vaak heel situationeel. Toch maakt Quaestus daarin een duidelijke keuze. Naast een uniek en geïntegreerd model voor het succesvol vinden, selecteren en onboarden van nieuwe leiders, houdt Quaestus in de selectie rekening met leiders die zich onderscheiden door hun aandacht voor het duurzaam inzetten van hun medewerkers. Quaestus baseert dit op inzichten uit de principes van “Secure Base Leadership”.

 

Secure Base Leaders weten een basis van veiligheid te creëren voor hun medewerkers waardoor verbinding en vertrouwen ontstaat. Daarmee bieden zij hun medewerkers de ruimte om te ondernemen en hun volledige potentieel vrij te maken. Secure Base Leaders zijn zelf een bron van inspiratie en stimuleren het nemen van verantwoorde risico’s. Zij inspireren en motiveren hun omgeving om het beste uit zichzelf te halen. Daarmee komen ze samen tot een cultuur voor innovatie en exponentiële groei.

 

Maar hoe vind je deze leiders?

 

Download hier het nieuwe Q-magazine, thema Executive Search en ontdek een totaal nieuwe manier van werven en selecteren met een duurzamere slagingskans. Zo bouwen wij samen aan een high performance organisatie.

 

Gerelateerde blogs