<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

“Quaestus Interim Executives” verbindt organisaties met flexibel inzetbare Secure Base Leiders

Als onderdeel van de Quaestus community hebben we de bedrijfskennis, het netwerk en de specialistische sector ervaring om gekwalificeerde, flexibel inzetbare kandidaten direct te kunnen inzetten. Onze meer dan 20 jarige ervaring in het vinden en verbinden van leiders voor topposities maakt het mogelijk om de benodigde profielen deskundig en intuïtief te kunnen matchen met complexe uitdagingen.

Daarbij wordt speciaal geselecteerd op die leiders die complexe transformaties kunnen leiden vanuit een Secure Base leiderschapsstijl. Waardoor zij werkend vanuit een basis van bescherming en zorg de bron van inspiratie en energie kunnen zijn, waarmee grote uitdagingen kunnen worden aangepakt. Leiders die het potentieel van de organisatie en haar mensen vol los kunnen maken door de opbouw van vertrouwen, het frictieloos doorvoeren van complexe veranderingen en het scherp richten van de focus. De belangrijkste pijlers voor een high performance organisatie. Leiders die functionele expertise met zorg (Care) en durf (Dare) weten te combineren.

Onze Interim Executive afdeling is de afgelopen jaren organisch gegroeid door de toenemende vragen van onze klanten, naar snel inzetbare flexibele oplossingen. Vaak begonnen als tactische oplossing heeft het zich ontwikkeld tot een strategische toekomstgerichte aanpak om de snelle ontwikkelingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd versneld het hoofd te kunnen bieden.
Voortdurende verandering is in toenemende mate de dagelijkse realiteit, flexibiliteit is de sleutel voor toekomstig succes. Onze Quaestus Interim Executive Community bestaat uit leiders van hoog niveau, met relevante sectorervaring. Versnel daarom nu het concurrentievoordeel door jezelf toegang te verschaffen tot onze professionele community van CEO’s, COO’s, CFO’s of CHRO’s, die de uitdagingen van morgen direct en met behulp van een unieke secure base leiderschaps basis aanpak succesvoller kunnen aangaan.

INDD Interim icons blauw

Vertrouwen in het Quaestus ecosysteem

Als Leadership Innovators helpt Quaestus organisaties met het vinden, beoordelen en ontwikkelen van leiders in topposities. Dit doen we vanuit onze overtuiging dat deze snel veranderende wereld vraagt om leiders die een veilige basis zijn voor hun medewerkers. Quaestus helpt organisaties met het creëren van deze ‘secure base’ binnen Raden van Bestuur, directie- en managementteams, zodat deze leiders het voortouw kunnen nemen en de weg kunnen tonen naar duurzame organisatieverandering.

Quaestus Interim Executives biedt daartoe een oplossing om het bestaande leiderschapsteam snel en flexibel inzetbaar te kunnen uitbreiden. Onze community van “SBL” geaccrediteerde Interim leiders vervullen functies met impact, leiden verbeterprogramma’s en hebben immer oog voor de menselijke én zakelijke maat. We kennen hen persoonlijk, kennen de drijfveren, ambitie en manier van werken. We zitten kort op de bal en kunnen snel schakelen.

De juiste fit

1. Intake. Ons Quaestus Interim team luistert en denkt mee met de vraag achter de vraag en heeft oog voor de onderliggende gedrags complexiteit
2. Sterk research werk. Een ervaren research team zorgt voor snelle opvolging. Naast onze direct inzetbare Quaestus Interim Community hebben we toegang tot een grote database en sterk netwerk waarmee we in staat zijn om de juiste persoon voor werkelijk elke situatie in no time te vinden.
3. Directe respons. We staan elke dag weer in nauw contact met onze community, we weten wat zij kunnen en checken of zij intrinsiek gemotiveerd zijn voor de rol. Nieuwe kandidaten uit ons netwerk worden direct gescreend op SBL, geschiktheid voor de rol en organisatie.
4. Interviews met opdrachtgever op gewenste locatie.
5. Selectie door opdrachtgever.
6. Soepele transitie en continue begeleiding van een leiderschaps specialist. De Quaestus Consultant is een leiderschaps specialist en ondersteunt met zijn expertise in transformaties, change management e.d. naast de contract- en eerste onboardingfase continue de opdrachtgever en interimmer gedurende de gehele opdracht.



Vrouw def

Voordelen van Quaestus Interim Executives

• Snel resultaat: Quaestus Interim Executives staan binnen enkele dagen paraat. Zij zijn vooraf door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, expertise en aanpassingsvermogen, ze zijn gericht op het met succes uitvoeren van complexe opdrachten.

• ROI: Een Quaestus Interim Executives verdient zichzelf extra snel terug door de impact die zij maken en de “SBL” souplesse die zij hebben om direct in het DNA van de organisatie te worden opgenomen.

• Expertise: Quaestus Interim Executives opereren op top senior- of board niveau. Ze zijn veelal overgekwalificeerd voor de rol, waardoor ze impact maken en waar nodig direct kunnen versnellen.

• Objectiviteit: Quaestus Interim Executives staan los van de bedrijfspolitiek of -cultuur, waardoor zij kunnen doen wat het beste is voor het bedrijf en waardoor een nieuw perspectief mogelijk is. Als onafhankelijke leiders kunnen ze van grote toegevoegde waarde zijn zonder een bedreiging te vormen voor het leiderschapsteam.

• Betrokkenheid: Quaestus Interim leiders hanteren hoge professionele normen; vanzelfsprekend, want het toekomstige werk is afhankelijk van een succesvol trackrecord.

Alleen Secure Base Leiders
Het belangrijkste! Quaestus Interim Executives zijn geselecteerd op hun secure base leiderschaps eigenschappen en worden vanuit deze principes continue begeleid door de leiderschapspecialisten van Quaestus. Daarmee zijn zij meer dan gemiddeld in staat om in zelfs de moeilijkste transformaties bijna geruisloos het volle potentieel van een organisatie vrij te maken!

Meer weten? Neem contact op met Anne-Marije van Goch, Managing Consultant Interim via +31 6 21548662 of anne-marijevangoch@quaestus.eu.

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.