<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Hoe werk je succesvol samen onder stress en in crisistijd?

Je zou verwachten dat mensen die bij eenzelfde organisatie werken, per definitie goed met elkaar samenwerken. Helaas is dat geen vanzelfsprekendheid. Zeker als een organisatie onder grote druk staat, zoals nu door de coronapandemie, kan externe druk de onderlinge relaties schaden.

Terwijl juist nu optimale samenwerking nodig is om de uitdagingen aan te kunnen. In dit Q-Webinar behandelt Eric Westra, Organisatiepsycholoog en Leiderschapstrainer bij Quaestus, drie manieren om samenwerkingsrelaties te analyseren en beschrijft daarnaast bijbehorende praktische richtlijnen om ze te verbeteren.

Deelname webinar: 

Woensdag 23 september kun je om 16.00 uur deelnemen aan het webinar 'Samenwerken onder stress' met Eric Westra, Organisatiepsycholoog en Leiderschapstrainer bij Quaestus. Deelname aan dit webinar is gratis. 

Interesse? Meld je dan aan via deze link. 

 

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.