<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Per 1 januari 2022 is Anne-Marije van Goch benoemd tot partner bij Quaestus Executive Leadership. Zij geeft binnen Quaestus mede leiding aan de Executive Search praktijk en is nauw betrokken bij de verdere uitbouw van de leiderschaps- en assessmentactiviteiten.

Anne-Marije heeft senior management- en consulting ervaring opgedaan bij KPN en Capgemini Consulting/ Invent en is 7 jaar geleden gestart bij Quaestus. Ze is actief en succesvol in de invulling van C-level posities voor zowel corporate, als familie- en private equity portfoliobedrijven.

Haar stijl kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid, haar succesvolle herkenning van echte leiders, haar sterke management skills en scherpe, intuïtieve oog voor wat speelt bij mensen en bedrijven.

Quaestus mag zich tot de top van Executive Search bureaus in Nederland rekenen en is de afgelopen 21 jaar uitgegroeid tot een innovatieve organisatie met meer dan 40 experts. Naast Executive Search vormen Leiderschapsontwikkeling en Assessments een belangrijke pijler in het bedrijf. Met het internationale IMD netwerk met 40 kantoren in 25 landen is een professionele dienstverlening over grenzen geborgd.

Gerard Ketelaar, Managing Partner: "Het is altijd een genoegen om met Anne-Marije samen te werken, als mens en als collega. We hebben de mooiste plaatsingen voor onze klanten kunnen realiseren en geweldige leiderschapstrajecten voor onze klanten in gang mogen zetten. Sinds begin vorig jaar managet Anne-Marije de Executive Search praktijk met veel positiviteit en een verfrissende energie. Sinds oktober doet ze dit samen met Bastiaan Hoogendoorn om onze search praktijk naar een volgend niveau te brengen en dit is een geweldig team!

 

Job de Visser, Managing Partner, voegt toe: "Anne-Marije heeft de afgelopen jaren onze Executive Search praktijk een boost gegeven om de beleving voor zowel klant als kandidaat in onze processen naar een hoog niveau te tillen. Daarnaast heeft Anne-Marije een uitstekende kijk op mens en organisatie en brengt elke search met tomeloze energie tot een succesvol einde. Altijd op zoek naar de juiste match voor zowel klant als kandidaat. Wij zijn heel blij om haar op te nemen in het partnerteam om de verdere groei van Quaestus vorm te geven!"

Geschreven door  Quaestus Executive Leadership

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.