<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Per 1 oktober is Bastiaan Hoogendoorn tot partner benoemd bij Quaestus Executive Leadership. Hij zal binnen Quaestus mede leiding geven aan de Executive Search praktijken en nauw betrokken zijn bij de uitbouw van de leiderschaps- en assessment activiteiten.

Bastiaan heeft senior management ervaring in corporate en mid-market bedrijven en heeft daarna een succesvolle overstap gemaakt naar het executive search vak waarin hij de laatste jaren actief is geweest op C-level in familie- en private equity portfoliobedrijven.

De sterke positionering van Quaestus in de top van de markt in combinatie met de focus op innovatie, naast de mogelijkheid om mede leiding te geven aan de groeiambitie zijn voor Bastiaan belangrijke redenen geweest om voor Quaestus te kiezen.

Quaestus Executive Leadership  is de afgelopen 21 jaar uitgegroeid tot een professionele onderneming met meer dan 40 experts en is een begrip geworden op het gebied van Executive Search, Assessment en Leiderschapsontwikkeling in de Nederlandse markt. Quaestus is geborgd in het internationale IMD netwerk met 40 kantoren in 25 landen.

Gerard Ketelaar, Managing Partner, voegt toe: "Bastiaan is een strategische aanvulling op ons team met het oog op de verdere groei van de onderneming."

Geschreven door  Quaestus Executive Leadership

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.