<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Wij zijn ontzettend trots om mee te delen dat onze collega Renee, Research Consultant Executive Search, benoemd is tot Chief Meditation Officer bij Quaestus.

Quaestus werkt vanuit de Secure Base Leadership methodiek. Waarbij verbinden, vertrouwen en inspireren tot focus zorgt voor een sterke band met medewerkers, klanten en leveranciers. We zijn ervan overtuigd dat een vast meditatiemoment per week onder andere zal zorgen voor meer verbinding en focus en minder stress en onrust.

Renee gaat Quaestus collega’s begeleiden bij een wekelijks meditatiemoment. Meditatie is een techniek waarmee onze geest tot rust kan komen. Het doel van mediteren is voor iedereen heel verschillend. De één is op zoek naar verlichting, de ander wil minder stress ervaren of beter slapen. Meditatie kan ervoor zorgen dat je zaken duidelijker ziet, je een liefdevoller persoon wordt (voor jezelf én voor anderen), je concentratie beter wordt, je minder stress ervaart en meer in het moment leert te leven.

Picture of Michelle Hendriks

Geschreven door  Michelle Hendriks

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.