<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Het vinden van een leider ging vroeger voornamelijk op gevoel, op basis van relaties, CV's en een goed gesprek. Maar dit kan tegenwoordig verfijnder én effectiever.

Via volledig marktonderzoek, onze branche expertise en ons geïntegreerde executive search model definiëren en meten we het gezochte leiderschap al vanaf de start. Zo kunnen we sneller, scherper en accurater selecteren, nog vóór we de persoonlijke gesprekken ingaan. Dat bespaart tijd, die we optimaal gebruiken om tot een nog completer beeld te komen van de kandidaten door middel van bijvoorbeeld tests, live simulaties, rollenspellen en diepgaande gesprekken. Standaard in onze procedure: het onboarden van de kandidaat in de organisatie gedurende de eerste 6 maanden van het nieuwe dienstverband. Het resultaat? Een veel hogere en duurzamere slagingskans.

Download het Quaestus Executive Search Magazine

 

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.