<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Re-employment


In deze tijden hebben wij te maken met een onzekere dynamiek op de arbeidsmarkt. Het gevolg daarvan is dat werkgevers en hun werknemers voorbereid moeten zijn op verandering.

Sommige organisaties hebben te maken met groei maar ook velen hebben te maken met (tijdelijke) krimp. Wanneer de economische omstandigheden of marktvraag verandert, verandert ook de strategie rond de inzet van personeel. Herstructurering van de organisatie is hierbij noodzakelijk.

Succesvolle organisaties zijn in staat om hier op een veerkrachtige manier op te reageren. Belangrijk is dat de organisaties blijven functioneren en dat het recht doet aan de behoefte van de medewerkers.

Al 20 jaar heeft Quaestus mensen gecoacht begeleid naar nieuwe en veranderende functies. Al onze expertise op dit gebied hebben wij gebundeld in onze re-employment aanpak.

Vanuit onze unieke positie kunnen wij organisaties en mensen begeleiden juist in deze tijd waarin niet meer alle functies en rollen vanzelfsprekend zijn. Organisaties ervaren tijdens en na deze crisis dat zij wellicht andere competenties nodig hebben en ook medewerkers komen er door reflectie in deze tijd achter dat zij graag een andere stap willen zetten. Kortom de arbeidsmarkt is enorm in beweging en onderhevig aan verandering.

Wij hebben een zeer effectieve aanpak ontwikkeld waarin wij mensen en organisaties tijdens deze overgang kunnen helpen. Binnen onze digitale aanpak beschikken wij over zeer innovatieve instrumenten en hebben wij een toegewijd team die klaar staat om te helpen.

Medewerkers die binnen de organisatie willen of moeten kijken naar andere mogelijkheden of de organisatie verlaten kunnen gebruik maken van onze bewezen career crafting diensten. Naast de innovatieve instrumenten krijgen medewerkers ook coaching en workshops. Wij zijn voor medewerkers en voor de organisatie de Secure Base tijdens deze transitie.

Wij bieden deze dienstverlening aan voor alle medewerkers en managers welke op HBO/WO niveau actief zijn. Onze programma’s zijn laagdrempelig, innovatief en scherp geprijsd.

Natuurlijk maken wij een en ander op maat. Ook kunnen wij de leiders binnen de organisatie helpen of trainen om hun leiderschapsrol goed te vervullen tijdens dit transitie proces.


Geschreven door  Gerard Ketelaar

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.