<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Quaestus werkt vanuit de Secure Base Leadership methodiek. Deze leiderschapsstijl laat zien hoe je op verrassende wijze het potentieel van de mensen rondom je heen kan ontketenen. Net4kids doet hetzelfde voor kwetsbare kids wereldwijd: hoe zorg je dat de ‘next generation’  een zelfstandige, onafhankelijke toekomst tegemoet gaat? Door hen het veilige basisgevoel van bescherming, veiligheid en zorgzaamheid te bieden. Door vertrouwen op te bouwen om het potentieel van kinderen te ontwikkelen. En door zelf een bron van inspiratie te worden. Wanneer kinderen zich beschermt, veilig en verzorgd voelen, hebben ze meer energie voor exploratie en zijn ze eerder geneigd om geïnspireerd te raken, risico’s te nemen en uitdagingen te zoeken. We bieden ze kansen en leren ze de kansen ook daadwerkelijk te pakken. Zelf aan het roer te staan van hun leven.  


Wereldwijd het verschil maken

Gerard Ketelaar: “Bij Quaestus hebben we een passie voor het vinden, selecteren en ontwikkelen van leiders. We realiseren ons alleen wel dat de leiders die wij plaatsen een kans hebben gehad. Dat is niet overal vanzelfsprekend. Net4kids helpt kinderen zo’n kans te krijgen.”

Net4kids is dé kinderhulporganisatie voor ondernemers en ondernemingen die zich bewust zijn van het belang van maatschappelijk ondernemen. Samen met het bedrijfsleven willen we het verschil maken voor kinderen wereldwijd die niet de kansen krijgen die zij verdienen.

We doen dit door bedrijven in Nederland te verbinden met passende, concrete initiatieven in Afrika en Azië. Vanuit het bedrijfsleven hebben we de power, de invloed en de kennis om écht het verschil te maken. Net4kids combineert een zakelijke aanpak met emotionele betrokkenheid en geeft op een transparante manier invulling aan het MVO-beleid van bedrijven die dit onderwerp hoog op de agenda hebben staan.

Het verhaal van Lilyma

Net4kids gelooft dat educatie de oplossing is en streeft ernaar dat alle kinderen in de wereld de kans krijgen om naar school te gaan, een vak te leren en zo hun eigen keuzes kunnen maken. Zo ook de Indiase Lilyma, een voormalig straatmeisje dat inmiddels werkt als souschef in een sterrenrestaurant in Delhi.

Lilyma is in haar jeugd opgevangen in een van de Rainbow Homes in India nadat ze jaren op straat had geleefd. In de opvangcentra van de Rainbow Homes kreeg ze dankzij de support van Net4kids onderwijs, onderdak en gezondheidszorg. Op deze veilige liefdevolle plek is ze opgegroeid en heeft ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot een sterke, zelfverzekerde dame die haar kansen pakt. Lees en bekijk haar indrukwekkende verhaal hier: Lilyma - van straatmeisje tot souschef.

Bij Quaestus vinden we niets zo krachtig als mensen die durven te blijven dromen. Wij steunen Net4kids al vele jaren, zodat iedereen de kans krijgt die ze verdienen. Dat geeft ons de drive om toekomstige leiders te blijven steunen. Wij als ondernemers kunnen daarbij helpen.

Are you ready to make an impact?

Voor meer informatie zie www.net4kids.org

Picture of Eveline van Rooij

Geschreven door  Eveline van Rooij

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.