<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

“Over drie jaar wil ik in Parijs op de Olympische Spelen staan. En daar een gouden medaille winnen.” Dat waren de woorden van de 18-jarige Jis van Hees op het Luke & Quaestus Trainingskamp eind januari. Woorden waaruit een enorme ambitie sprak. En dat wordt ondersteund: want Quaestus en dochterbedrijf Luke Recruitment hebben zich tot de aankomende Spelen in Parijs (en verder) verbonden aan deze ambitieuze droom van Jis. Zo helpen wij een leider van de toekomst te ontwikkelen.

 

Jis is nog ‘maar’ 18 jaar oud, maar als je hem hoort praten zou je dat niet verwachten. Op een bevlogen manier vertelt hij over zijn sport: “Kitefoilen is nieuw, maar het is zo’n gave sport. Je vliegt over het water met snelheden tot 80 km/uur. En springen? Dat doe je in principe niet tijdens een wedstrijd, maar als we aan het freewheelen zijn willen we dat nog weleens doen. Dan spring je met echt harde wind zomaar tot 20-30 meter hoogte. Dat geeft een kick hoor.”

Jis is geboren en getogen in het Brabantse Oisterwijk maar is inmiddels verhuisd naar Scheveningen, waar hij bijna elke dag op het water te vinden is. Jis legde aan het Brabants Dagblad uit wat kitefoilen is: “Onder het board zit een foil: een aerodynamische vin waardoor je scherpere hoeken kan maken, minder weerstand hebt en veel sneller gaat. Kitefoilen heeft de afgelopen jaren een behoorlijke opmars gemaakt, het is nu echt een hype.” Over de samenwerking met Talent Empowerment (TE) en Quaestus zegt hij: “Als talentvolle sporter is het vaak uitdagend om studie, sport en de rest van je leven op elkaar af te stemmen. TE biedt mij de begeleiding om dit allemaal goed op elkaar af te kunnen stemmen. Ik ben Quaestus dankbaar dat zij mij op deze manier willen ondersteunen de aankomende jaren.”

Geheel toevallig of niet, maar ook Quaestus vindt haar roots in het Zuiden des lands. 23 Kilometer verderop, in het centrum van Den Bosch, om precies te zijn. Quaestus onderscheidt drie kernactiviteiten; allereerst, Executive Search, waarbij wij ons eigen unieke model gebruiken om de juiste leiders te vinden, te selecteren en te bemiddelen in de totstandkoming van een duurzame samenwerking die uitgaat van een veilige basis. Hierin komt de expertise vanuit het Assessment Center ook goed van pas. Quaestus helpt management en HR van organisaties om op een nieuwe en inzichtelijke manier strategisch onderbouwde beslissingen te nemen. Tot slot, biedt Quaestus Leadership Development programma’s aan, waardoor de cirkel van selecteren, vinden en ontwikkelen gesloten wordt. Dochterbedrijf Luke Recruitment werft en selecteert ervaren professionals voor vaste en interim banen op HBO- en academisch niveau binnen de markten: Agri & Food, Retail, Professional Services, IT & Innovation, Logistics en Industry.

Meer weten over deze samenwerking of benieuwd of wij iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons weten!

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.