<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Veiligheid en vertrouwen zijn nog niet overal gemeengoed in de Nederlandse boardrooms. Dit willen Quaestus en NCD gaan veranderen.

Veiligheid en vertrouwen als basis voor sterke teams.

Leiders die een Secure Base kunnen bieden, zijn een bron van inspiratie en energie. Zij zorgen voor een omgeving waar medewerkers durven te ondernemen, te innoveren en te experimenteren.

De visie van Quaestus op leiderschap (Secure Base Leadership) gaat in essentie over het creëren van veiligheid en vertrouwen, zodat bij medewerkers het potentieel vrijkomt. Of het nu gaat om de zoektocht naar een nieuwe CEO, het ontwikkelen van een directieteam of het coachen van een RvC-lid; bij elk traject is voor Quaestus Secure Base Leadership de basis.

Volgens NCD gaat de ontwikkeling van goed leiderschap steeds meer om de persoonlijke skills, ethiek, empathie en het ontwikkelen van de teams, naast de operationele, commerciële en financiële capaciteiten. Dit wordt daarom ook steeds meer toegepast in de eigen opleidingen en events.

Paul Geraeds, voorzitter NCD “Partnerships zijn van vitaal belang voor NCD. We zochten een specialist op vlak van moderne leiderschapsontwikkeling en hebben elkaar gevonden in onze gezamenlijke ambitie om leiderschap te willen verbeteren en met Secure Base Leadership hebben we daarmee een beproefde methode die direct toepasbaar is”

Quaestus en NCD slaan de handen ineen om leiders bewust te maken van het belang van een goede bedrijfscultuur en leiden ze hierin op. Het nieuwe partnership zal inhoudelijk worden gepresenteerd op de Dag van het Leiderschap op dinsdag 9 april.

Anne-Marije van Goch, Managing Partner Quaestus: “Samenbrengen van expertise en Secure Base Leadership: Quaestus en NCD creëren een vruchtbare voedingsbodem voor toekomstgericht leiderschap”

 

Picture of Eveline van Rooij

Geschreven door  Eveline van Rooij

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.