<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Per 1 september is Wouter Kaijser aan boord gekomen bij Quaestus om de executive search business te versterken en verder uit te bouwen. Wouter heeft ruime ervaring in advisering en bemiddeling van topleiders op directieniveau voor zowel middelgrote bedrijven als multinationals in met name B2C sectoren vanuit vooraanstaande bureaus en recent als zelfstandig ondernemer.

Bovendien heeft hij ook ervaring met coaching, executive assessments en management development trajecten waardoor zijn achtergrond heel goed aansluit bij de unieke integrale dienstverlening van Quaestus.

Wouter heeft met hart en hoofd voor Quaestus gekozen omdat hij zich sterk verbonden voelt aan onze missie om te helpen bij het creëren van een ‘Secure Base’ cultuur binnen organisaties  om zo innovatie en exponentiele groei mogelijk te maken.

Quaestus Executive Leadership  is de afgelopen 21 jaar uitgegroeid tot een professionele onderneming met meer dan 40 experts en is een begrip geworden op het gebied van Executive Search, Assessment en Leiderschapsontwikkeling in de Nederlandse markt. Quaestus is geborgd in het internationale IMD netwerk met 40 kantoren in 25 landen

Job de Visser Managing partner Quaestus; "Met Wouter versterken wij onze basis in Executive search en bouwen we verder aan een structurele toekomst voor de organisatie".

Wij wensen hem enorm veel plezier en succes binnen onze onderneming.

Geschreven door  Quaestus Executive Leadership

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.