<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

De corona pandemie maakt dat er gekeken moet worden naar vernieuwende oplossingen op diverse gebieden, zo ook op het gebied van selectie & begeleiding van top professionals. Quaestus heeft een unieke volledig geautomatiseerde oplossing om assessmentcenters inclusief live simulaties door te kunnen laten gaan. Deze oplossing wordt geboden via het Leadership Readiness Platform, dé nieuwste ontwikkeling op het gebied van assessment center en development gebied. Een volledig gedigitaliseerd platform, 24/7 waar dan ook ter wereld inzetbaar inclusief live rollenspelen. Ontdek hoe selectie versneld, nog hoger gevalideerd en met behoud van objectiviteit plaats kan vinden met behulp van deze revolutionaire vorm van het klassieke assessment center.

Voor meer informatie download onze LRP brochure!

 

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.