<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Quaestus Executive Leadership bestaat dit jaar 20 jaar en gedurende deze periode zijn de vragen van onze klanten breder en complexer geworden, zeker in een wereld waar globalisering, digitale transformatie, geopolitieke en sociale veranderingen de agendapunten binnen de top bepalen. Naast het vinden van de juiste kandidaat en een scherpe selectie, is een goed inzicht in de board- en teamdynamiek en een effectieve onboarding van de nieuwe leiders minstens zo belangrijk gebleken.

Naast dat wij in deze 20 jaar continue bezig geweest zijn met het verdiepen van ons vak, hebben wij als organisatie ook zelf geleerd wat het is om een cultuur van veiligheid, respect en vertrouwen te creëren, een secure base. Met het aan boord komen van Jeroen Seegers kreeg deze aanpak vleugels. Door het gedachtegoed van secure base integraal ook op ons zelf toe te passen en een verbinding aan te gaan met onszelf én onze omgeving, zijn we erin geslaagd een fantastisch mooi bedrijf te bouwen met een team van professionele en gemotiveerde medewerkers.

Trots kunnen wij constateren dat wij er als Quaestus, de Leadership Innovators, in geslaagd zijn een unieke combinatie te maken tussen executive search en leiderschap consultancy en hiermee een nieuwe categorie in de markt geïnitieerd hebben. Samen met Jeroen kwamen wij uit op een fundamentele keuze voor het vinden, selecteren en ontwikkelen van secure base leiders. Leiders die een veilige basis creëren voor hun medewerkers en die hun medewerkers stimuleren om verantwoorde risico’s te nemen en daarmee een high performance- en innovatiecultuur creëren, waarin medewerkers volop kunnen groeien.

Het is onze passie om organisaties te versterken met leiders die niet alleen vandaag maar ook morgen het verschil kunnen maken en die innovatie en exponentiele groei creëren op een secure base manier. Met reflectie en vanuit verbindend leiderschap. Waarom? Vanuit eigen ervaring kunnen we aantonen dat dit werkt.

In dit boek heeft Jeroen op treffende en inzichtelijke wijze alle opgedane professionele inzichten en hoe die zich verhouden tot de nieuwste ontwikkelingen in beeld gebracht. Zijn kennis en ervaring over leiderschap, de inzichten uit zijn wetenschappelijk onderzoek, maar ook zijn eigen opgedane leerervaringen worden perfect weergegeven in dit boek.

Aanbieding:

De reguliere prijs van het boek (soft cover) gedraagt € 39,95. Als Q link lezer ontvang je 25% korting en betaal je slechts € 29,95. Bestel het boek via info@quaestus.eu

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.