<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

In 2016 is Dynniq gestart met een grootschalige transitie. Doelstelling: samen naar een high performance organisatie. Om deze doelstelling te bereiken heeft Quaestus samen met Dynniq een uniek en “op maat” incompany leiderschapsprogramma ontworpen, bestaande uit diverse modules van ieder 2-3 dagen met ongeveer 12 weken tussen de modules.

Deze modules werden verspreid over een periode van 1,5 à 2 jaar waarbij het dagelijks werk als leerplatform werd gebruikt. Action learning aan de hand van de eigen casuïstiek, zowel plenair als individueel en door middel van zogenaamde Learning Peer Groups.

Het gehele leiderschapsteam nam deel aan dit programma waarbij naast aandacht voor het DNA van Dynniq ook aandacht werd besteed aan essentiële zaken als:

  • Ik als leider: hoe haal ik het beste uit mijzelf
  • Wij als leiderschapsteam: hoe halen wij het beste uit ons team
  • Wij als leider van anderen: hoe stimuleren we het talent in onze organisatie opdat we       de groeiambitie waar kunnen maken
  • Wij als leiders van de organisatie: hoe leiden wij de organisatie naar een “next level”

Respect, vertrouwen en veiligheid staan hierbij centraal. Tijdens deze modules werd daarom actief gebruik gemaakt van elkaars brainpower, werden team spirit en diversiteit gestimuleerd. Dit alles vanuit dialoog en verbinding om zo een 'secure base' / high performance team te creëren.

Bekijk hier het interview met Cees de Wijs, CEO Dynniq en Jeroen Seegers, Managing Partner Quaestus:

 

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.