<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Steeds vaker komen wij in onze gesprekken in contact met executives die vragen hebben over hun loopbaan. Wij horen dan opmerkingen als: “Ik haal er niet meer de inspiratie en energie uit waar dat eerder wel het geval was”, of “Ik heb een zeer succesvolle loopbaan maar wil graag nog een keer een stap maken” en natuurlijk horen wij ook andere variaties.

Vaak heeft dat te maken met het teruglopen van de intrinsieke motivatie dan wel dat er minder strategische connectie is met de organisatie. Kortom men weet dat er iets moet veranderen, maar nog niet goed wat. 

Wij gunnen het organisaties en hun teams om op deze manier samen naar succes toe te werken.

Lees meer over Leader Career Crafting

 

shutterstock_1029299632 ladder kleiner-4

 

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.