<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Na het succes van de Top Executive Course "Secure Base Leadership" lanceert Quaestus een speciale editie voor sales executives. De elkaar in snel tempo opvolgende veranderingen om ons heen, de contante ontwikkeling van nieuwe technologiën, business processen en modellen stellen met name sales executives voor een grote uitdaging: hoe breng je op een positieve manier optimale samenwerking en verandering tot stand? Niet alleen intern, maar ook extern zodat vanuit verbinding en vertrouwen een duurzame relatie kan ontstaan met klanten van waaruit samen voor innovatie gegaan kan worden?

Het antwoord is eenvoudig: ontwikkel jezelf (verder) tot Secure Base Leader. Secure Base Leaders zorgen immers voor verbinding en vertrouwen, combineren duidelijkheid in koers met het creëren van een sterke band met hun peers, medewerkers én klanten.  

Wij gunnen het organisaties en hun sales teams om op deze manier samen naar succes toe te werken. Durf jij de uitdaging aan te gaan om sales leiderschap naar een hoger plan te ontwikkelen door eerst naar jezelf te kijken?

Download de brochure hier of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Ons team staat stand-by en wisselt graag verder van gedachten over hoe deelname aan dit programma je kan helpen om meer uit jezelf en je omgeving te halen!

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.