<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">
1 min leestijd

Summer Reflection: the sunny side of yourself!

De zomer staat alweer voor de deur. Voor velen een moment om even afstand te nemen van het werk en om te reflecteren, iets wat er in de waan van de dag vaak bij inschiet. Wat zijn je wensen en plannen voor de lange termijn? Wat zou deze focus je op kunnen leveren? En hoe realiseer je jouw ambities?

 

Heb je voor je gevoel alles al eens gedaan maar ben je nog niet klaar en op zoek naar hulp bij het definiëren van je volgende stap? Haal je niet meer de energie uit je job daar waar dit voorheen wel het geval was?

 

Het Leader Career Crafting programma biedt uitkomst. Samen met een van onze top coaches ga je binnen een op maat gemaakt programma aan de slag zodat je vanuit je sterke kanten en de samenhang met je carrière je doelen nader kan definiëren en  je positie op de arbeidsmarkt kan verstevigen.

 

Klaar voor de volgende stap en enthousiast om je doelstellingen waar te gaan maken? Start deze zomer nog en je ontvangt 15 % korting.

 

Download de leaflet hier .