<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Leiderschap in crisistijd.  

Leiderschap is belangrijker dan ooit in deze tijden. Om deze reden hebben we binnen Quaestus een succesvolle reeks van publicatie uitgegeven over de diverse onderwerpen:

  • Covid-19 and the Dark Side of Personality
    Crisis can bring out the best, but also the worst in people. Discover the impact of your behavior in times of crisis and to deal with your darker side.

  • Leiders gaan 'LOS' op Corona
    ‘Feit is dat je in een crisis als deze met 50 procent van de kennis, 100 procent van de besluiten moet nemen,’ zei premier Mark Rutte tijdens een van de persconferenties. Hoe zorg je er voor dat je ook onder extreme omstandigheden een secure base leider blijft?

  • Building a resilient organization
    Resilience is the differentiator between the surviving companies in times of crisis and the ones who are at risk. But what is resilience and what can you do to become a more resilient company?

Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Volg onze LinkedIn pagina! 

Geschreven door  Quaestus Leadership Innovators

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.