<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Cathalijne van Melle, Managing Partner Leadership & Team Development, gaat met John de Kok in gesprek over zijn visie op, en ervaring met, High Performing Teams.

 

John vertelt onder andere over de leerzame momenten tijdens zijn dienstplicht, zijn eerste directierol, de noodzaak van diversiteit in een team en het belang van een veilige omgeving. Ook de groeiende behoefte aan faciliterende en ondersteunende leiders én zijn eigen ‘purpose’ in life komen aan bod.

 

Benieuwd of wij iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons weten.

Picture of Michelle Hendriks

Geschreven door  Michelle Hendriks

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.